Fantasy Football logo’s

Voor de fantasy football league van mijn broer heb ik een aantal logo’s gemaakt, voor de teams van zijn vrienden.

Bellagio Fantasy Football League

M’n broer speelt met een aantal vrienden in een Fantasy Football League. Hij vroeg me onlangs om een logo te maken voor zijn team MP Dons. Het moest vooral een afgeleide zijn van het Feyenoord-logo, verder maakte het allemaal niet zoveel uit. Snel fabriceerde ik iets waar hij gelukkig erg blij mee was.

Update april 2017: ik kwam een heel oud logo tegen uit de tijd dat ik nog voetbalspelletjes speelde online :) Check hieronder!

Tjaaps Titanen logo

~

Voor ik naar bed ging zei ik ‘m nog iets in de trant ‘Mocht je nog logo vragen hebben, let me know’, daarmee aangevend dat ik best nog iets kon aanpassen als hij dat wilde. Het werd ge├»nterpreteerd als ‘Mochten je vrienden ook een logo willen, let me know’, want ’s morgensvroeg had ik drie verzoekjes in de mail!

Met veel plezier heb ik die logo’s ook gemaakt, plus alle andere verzoeken die daarna nog binnen zijn gekomen. De reacties waren allemaal zeer positief en enthousiast en dat is precies waar ik het voor doe. Ik weet nog dat ik in 2003 gestart ben met het spelen van Hattrick en dat Arphexa toen een logo voor me gemaakt heeft. Ik was daar bijzonder blij mee en trots op! Zo kan ik me dus enigszins voorstellen hoe leuk het is om een logo voor je fantasy football club te ontvangen.

Het maken van de logo’s ging me ook steeds iets beter af. De technieken die je gebruikt zitten sneller in de vingers, je weet wat werkt en wat niet. Veel tutorials weer gekeken om te zien hoe bijvoorbeeld een bepaalde tekst ergens goed uitkomt. Ik vond het in ieder geval leuk om te doen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *